Retourneren


Helaas komt het voor dat het door u bestelde product uw verwachtingen niet heeft kunnen waarmaken. Wellicht had u iets anders verwacht of sluit het niet goed aan bij uw gedachte. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor kleinmateriaal €6,95 via PostNL. Producten die niet met de reguliere pakketpost mee kunnen hebben vaak hogere verzendkosten. Dit zijn bijvoorbeeld omvormers, dakrailzen etc. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dbduurzaam.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen op retourneren

  • Verzegelde of geregistreerde producten kunt u niet retourneren. Bepaalde producten hebben een registratie nodig voordat het product gebruikt kan worden. Een omvormer is een onderdeel van een geregistreerd product. Wanneer u de omvormer registreert vervalt uw retourrecht. U kunt deze producten niet retourneren.
  • Producten die naar uw specifieke situatie gemaakt zijn zoals zonnepaneel pakketten. De complete pakketten die u worden aangeboden zijn speciaal voor u samengesteld. Dit zijn specifieke pakketten afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt de complete pakketten niet retourneren. Ook klein materiaal zoals kabels dat voor u op maat is geknipt kunt u niet retour sturen. 

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dbduurzaam.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.