Wij zijn van 8 t/m 26 juli met vakantie. De bestellingen, mail en offerte aanvragen worden vanaf 29 juli weer in behandeling genomen.

Retourneren

Zo stuur je iets retour

Wil je iets retourneren? Wij begrijpen dat.  Misschien had je iets anders in gedachten of qua verwachtingen. Je kunt je bestelling tot veertien dagen na ontvangst zonder opgave van reden herroepen. Na deze afmelding heb je nog eens veertien dag om je product(en) retour te sturen.  Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retourzending van jouw adres naar ons zijn voor jouw rekening. 

Herroepingsrecht:

Wil je gebruik maken van dit herroepingsrecht? Stuur dan de betreffende producten – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retour naar ons postadres. [link maken] Is het product beschadigd? Is de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Contactadres:

Neem voor een retourzending contact op met: info@dbduurzaam.nl. Wij storten het orderbedrag binnen veertien dagen na aanmelding van je retour terug, mits wij het product binnen die periode in goede orde retour hebben ontvangen op ons postadres. [link maken?] 

Uitzonderingen op retourneren:

  • Verzegelde of geregistreerde producten. Deze producten kun je niet retourneren. Bepaalde producten hebben een registratie nodig voordat het product kan worden gebruikt. Een omvormer is bijvoorbeeld een onderdeel van een geregistreerd product. Wanneer je de omvormer registreert, vervalt je retourrecht. Je kunt deze producten dus niet retourneren.
  • Speciale sets. Dit zijn producten die voor jouw specifieke situatie gemaakt zijn zoals onze zonnepaneelpakketten. Dit zijn specifieke pakketten afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt deze complete pakketten niet retourneren. 
  • Op maat gemaakt materiaal. Ook klein materiaal zoals kabels die voor jou op maat zijn geknipt, kun je niet retour sturen. 

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dbduurzaam.nl. De kosten voor het terugzending van het product komen echter wel voor jouw rekening.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Wij helpen je graag! Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Uitzonderingen op retourneren

  • Verzegelde of geregistreerde producten kunt u niet retourneren. Bepaalde producten hebben een registratie nodig voordat het product gebruikt kan worden. Een omvormer is een onderdeel van een geregistreerd product. Wanneer u de omvormer registreert vervalt uw retourrecht. U kunt deze producten niet retourneren.
  • Producten die naar uw specifieke situatie gemaakt zijn zoals zonnepaneel pakketten. De complete pakketten die u worden aangeboden zijn speciaal voor u samengesteld. Dit zijn specifieke pakketten afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt de complete pakketten niet retourneren. Ook klein materiaal zoals kabels dat voor u op maat is geknipt kunt u niet retour sturen. 

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dbduurzaam.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.