Wij zijn van 8 t/m 26 juli met vakantie. De bestellingen, mail en offerte aanvragen worden vanaf 29 juli weer in behandeling genomen.

FAQ

Veel gestelde vragen. Voor jou op een rij!

Heb je vragen? Kijk of we ze hieronder voor je hebben beantwoord. Mocht jouw specifieke vraag hieronder niet worden beantwoord, dan kun je ons uiteraard bellen of mailen.

We installeren hoogwaardige monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen, zorgvuldig geselecteerd voor optimale duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Onze omvormers zijn van topkwaliteit, bekend om hun betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. We bieden merken die maximale energieomzetting en duurzaamheid garanderen.

Absoluut! Ontdek ons uitgebreide assortiment in de webshop, van zonnepanelen tot omvormers en monitoringssystemen. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je duurzame energieproject.

De kosten variëren afhankelijk van het project. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat, eventueel inclusief installatie en benodigde materialen.

Ja, we streven ernaar om duurzame oplossingen overal beschikbaar te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor installatieservices in jouw regio te bespreken.

Ja, we staan achter de kwaliteit van onze producten en installaties. Onze klanten genieten van garanties op zowel de materialen als de installatiewerkzaamheden. Ontdek meer in onze garantievoorwaarden.

Onze installaties omvatten geavanceerde monitoringssystemen. Ontdek in real-time de opbrengst van je zonnepanelen en volg je energieproductie eenvoudig via onze monitoringtools.

Ja, we kunnen je informeren over beschikbare subsidies en helpen bij het indienen van aanvragen om je investering in duurzame energie nog aantrekkelijker te maken.

Absoluut, we hebben ervaring met diverse bedrijfsmatige projecten. Neem contact op voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf.

Onze zonnepanelen zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Met regelmatig onderhoud kunnen ze meer dan 25 jaar meegaan, waardoor je langdurig van duurzame energie kunt profiteren.

Assortiment

Navigatie

Toon BTW

Toon BTW